Rösta på Årets Järnkamin 2021!

Dela gärna!

Efter en lång fotbollssäsong som är mitt upp i sin dramatiska avslutning så är det dags att utse Årets Järnkamin 2021!

Kandidaterna som nominerats av Järnkaminernas styrelse är: Magnus Eriksson, Haris Radetinac och Rasmus Schüller.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

#7 Magnus Eriksson

Lagkapten, härförare, poängkung, landslagsman. Mange har varit skillnaden på toppstrid och mittenskikt genom sin inställning, professionalitet och förmåga att göra allt vad som krävs för att vinna matcher.

#9 Haris Radetinac

Haris är en evighetsmaskin som bara tycks bli bättre med åren. Spelar hårt och tufft, tar ingen skit och tvekar inte på att stå upp för sig själv och sina lagkamrater ute på planen. Är alltid lojal mot klubben och oss supportrar.

#6 Rasmus Schüller

Går alltid in hundra procent i alla dueller och har räddat upp många situationer på planen under säsongen. Klev in direkt i Djurgårdströjan med en stor respekt och beundran till klubben och har varit en god Djurgårdsambassadör trots att han är ett nyförvärv.

RÖSTA HÄR: (Omröstningen stänger klockan 23.59 på söndagen den 20 november)