Vi ger aldrig upp – sjung för Djurgår'n på Hovet!

Dela gärna!

Återstarten efter landslagsuppehållet började på sämsta tänkbara sätt. Det är ruskigt tungt att vara Djurgårdare just nu, det är bara att konstatera. Men trots det varken kan eller får vi lägga oss ned och dö – en Djurgårdare reser sig alltid. Det är DIF mot rubb som gäller resten av säsongen och vi på läktarna ska aldrig någonsin ge upp.

På lördagskvällen kommer Linköping till Hovet och det behöver inte sägas att det är en sjukt viktig match. Allt möjligt stöd på läktarna kan vara skillnaden mellan seger och förlust så se till att dra med dig polaren och infinn dig i Hovets kurva! Matchen börjar 18.00!

KÖP BILJETT HÄR

Ny JK-halsduk i souvenirbåset!

På torsdagens match släppte vi en ny JK-halsduk lagom till vår 40-årsdag. Denna finns att köpa i souvenirbåset utanför A18 även på lördagens match. Halsduken kostar 200 kronor för medlemmar och 250 kronor om man inte är medlem. Vi tar kort, kontanter och Swish!