Tåget slutsålt – bussbokning till Häcken-DIF har öppnat

Dela gärna!

Tåget till Häcken borta i den sista omgången i Allsvenskan sålde snabbt slut och det ser inte ut att gå att få fram några extraplatser. Däremot har vi nu öppnat upp möjligheten att boka bussresa till ett förmånligt pris: 245 kronor för medlemmar. Är du inte medlem kostar resan 405 kronor inklusive medlemskap.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Vi har fyllt fem bussar redan och är inne på buss sex, och nu återstår endast färre än 20 platser. Det kommer inte att bli några fler bussar än så så se till att boka din plats nu! Bussarna kommer att avgå klockan 06.00 från Stockholm, all information skickas ut till resenärerna dagen före avresa.

Matchbiljetter

Biljetter till matchen på Bravida Arena släpptes på tisdagen till säsongare och medlemmar i DIF Fotboll, håll utkik i din mejl för bokningskod och länk.

Matchbiljett ingår inte i resans pris och JK har inga matchbiljetter att sälja.