Stöd Djurgår'n på plats på Hovet!

Dela gärna!

Vi vet alla vilken situation DIF Hockey befinner sig i just nu, och oavsett förändringar i organisationen eller truppen så är det en otroligt tuff uppgift vi har framför oss under resten av säsongen. Senast när vi spelade på Hovet (och vann) var det endast 3400 personer på plats och oavsett omständigheter är det en siffra som är långtifrån okej. Än värre var att det var väldigt skralt med folk i klacken, även om de som faktiskt var där gjorde sitt bästa.

Nu är det upp till oss själva, vi som har säsongskort och vi som sjungit i kurvan sedan många år tillbaka. Vill vi lämna vår förening i sticket eller vill vi visa att en Djurgårdare aldrig viker ner sig och att vi inte vill se några fler halvtomma läktare på vår kortsida? Låt oss börja ikväll när Växjö kommer till Hovet. Vi ska aldrig ge upp, vi ska fortsätta sjunga. Om inte annat så för vår egen heder och stolthets skull.

Vi ses på Hovet ikväll!

KÖP BILJETT HÄR