Över 2500 har redan förnyat – så här blir du medlem i JK för 2022!

Dela gärna!

När det är dags att sammanfatta JK-året 2021 så har vi glädjande nyheter. Vi kan konstatera att vi trots att vi under halva året inte ens fick vara på läktarna ändå lyckades putsa medlemsrekordet från 2019! Det nya medlemsrekordet skrivs till 5890 medlemmar!

Redan före jul så har också 2500 medlemmar hittills förnyat sitt medlemskap, vilket är bättre än någonsin vid samma tid. Vi hoppas kunna flyga förbi 3000 och 4000 runt årsskiftet och ta sikte på att för första gången passera 6000 medlemmar.

I slutet av november skickade vi ut information och betalningsavi till alla som var medlemmar under 2021 och som behöver förnya sitt medlemskap över 2022. Följ instruktionerna där för att på snabbast möjliga sätt förnya ditt medlemskap.

Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst!

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Var du inte medlem 2021?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2022 här!

Hur förnyar du?

  • Leta efter ”Epost-avi från Järnkaminerna” i din mejl! Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning och har förfallodatum på nyårsafton. Om du betala via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.
  • Välj JK-medlemskap som tillägg när du köper säsongskort hos DIF Fotboll. Där kan du även skänka minst 100 kronor till Reseklubben! Köp säsongskort här!
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap med kort där under fliken ”Ekonomi”.

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2010 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2022.