Låt oss göra vad vi kan för att stötta DIF Hockey!

Dela gärna!

Strax före jul kom besked från regeringen om nya restriktioner som bland annat påverkar möjligheten att samlas i stora nummer på pubar och att fylla läktarna på evenemang inomhus. Som alla förstår så påverkar detta Djurgår’n Hockeys verksamhet på och runt Hovet och så även vår. Till matchen mot Skellefteå kommer max cirka 3500 personer få vara på läktarna, sittandes i sällskap om max åtta personer med avstånd mellan sällskapen.

Mot bakgrund av det läget så kommer vi heller inte kunna genomföra Järnkaminernas dag den 6 januari mot Luleå som planerat vilket känns otroligt tråkigt. Samtidigt vill vi inte genomföra det under omständigheter som inte känns värdiga. Vi hoppas kunna köra en storsatsning senare under säsongen om läktarna öppnas helt igen.

Trots allt detta vill vi uppmana alla ni som ändå kommer att få gå på Hovet att göra allt vad ni kan för att stötta DIF på plats när det behövs som allra mest. Oavsett på vilket sätt vi får gå och hur många vi blir ska vi som faktiskt är där försöka göra vårt för att DIF ska börja vinna fler matcher.

Vi kommer fortsatt ha vårt souvenirbås utanför A18 öppet på matcherna och med rådande restriktioner kan alla på arenan ta sig dit för att köpa souvenirer eller bli medlem i JK. Du kan också köpa vissa av våra souvenirer i webshopen samt bli medlem snabbt och enkelt via hemsidan!

I detta svåra läge för vår klubb vill vi också uppmana alla Djurgårdare att stötta på de sätt som är möjliga, även om vi alla inte får gå på matcherna just nu:

  • Bli medlem i DIF Hockey, du stöttar föreningen ekonomiskt, får rösträtt på årsmöten och en rad förmåner. Bli medlem här!
  • Är du säsongskortsinnehavare? Se till att din plats används varje match framöver då säsongarna kommer att ha förtur. Håll utkik i DIF Hockeys kanaler för kommande biljettinformation.
  • Köp souvenirer i Djurgårdsbutiken, antingen på plats i Globen Shopping eller på difbutiken.se

Aldrig lämnar jag dig ensam kvar!