Över 3000 medlemmar i JK för 2022 – bli medlem du också!

Dela gärna!

Vi har precis klivit in i ett nytt år med nya utmaningar men det är glädjande att konstatera att fler än någonsin valt att förlänga sitt medlemskap i JK så här tidigt. Vid nyår stod vi på en bit över 3000 medlemmar. Det är ännu bättre än vid årsskiftet 2019-2020 då vi kom från ett guld i fotbollen och ännu inte klivit in i pandemitiderna.

Vi kan med andra ord konstatera att vi hoppas att slå medlemsrekord även 2022 och förhoppningsvis även passera 6 000 medlemmar! Bli medlem du också!

I slutet av november skickade vi ut information och betalningsavi till alla som var medlemmar under 2021 och som behöver förnya sitt medlemskap över 2022. Följ instruktionerna där för att på snabbast möjliga sätt förnya ditt medlemskap. Avin har förfallodatum 2021-12-31 men går fortfarande att betala!

Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst!

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Var du inte medlem 2021?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2022 här!

Hur förnyar du?

  • Leta efter ”Epost-avi från Järnkaminerna” i din mejl! Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning och har förfallodatum på nyårsafton. Om du betalar via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura. Avin har förfallodatum 2021-12-31 men går fortfarande att betala!
  • Välj JK-medlemskap som tillägg när du köper säsongskort hos DIF Fotboll. Där kan du även skänka minst 100 kronor till Reseklubben! Köp säsongskort här!
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap med kort där under fliken ”Ekonomi”.

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2010 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2022.