Dubbla DIF-matcher i Globenområdet på lördag – detta gäller!

Dela gärna!

På lördag blir det en något märklig variant av Dubbel-DIF när Djurgår’n spelar både fotboll och hockey i Globenområdet på eftermiddagen, men det finns trots restriktioner möjlighet för tusentals Djurgårdare att stötta våra lag på plats. Detta gäller!

DIF-Västerås, träningsmatch på Stockholmsarenan

Redan inför denna match är det dags att välkomna spelarna till den här säsongen med dunder och brak bakom Sofialäktaren. Se till att sluta upp och peppa igång grabbarna inför en ny säsong på bästa möjliga sätt, oavsett om du har biljett till matchen eller inte! Läs mer på Sofialäktarens Instagram och var på plats 10.30!

DIF har efter veckans ändring av restriktionerna kunnat släppa upp maximalt 2 000 platser på Stockholmsarenan. Dessa släpps i första hand till säsongskortsinnehavare, läs mer på DIF.se!

DIF-Leksand, hockey på Hovet

Dessutom är det äntligen dags för DIF att spela hockey igen efter ett längre uppehåll på grund av coronasmitta i laget. Ett par nyförvärv har kommit in och nu återstår en mycket tuff utmaning om det ska finnas någon möjlighet att undvika att hamna på kvalplats. Hockeyn får nu släppa in cirka 3 500 åskådare på Hovet uppdelat på sektioner. Alla som har säsongskort kommer få biljett utskickad till sig för de fem nästkommande hemmamatcherna, läs mer i mejlkommunikation från DIF Hockey! Information om övriga biljetter kommer komma ut i DIF Hockeys kanaler.

På hockeyn kommer vi ha vårt souvenirbås utanför A18 öppet men det är endast de som har tillgång till den sektionen som kan komma och handla souvenirer av oss på matcherna.

Det är ishockey och fotboll – och Djurgår’n är vår grej!