Lönen på kontot – köp säsongskort på Sofialäktaren!

Dela gärna!

Nu trillar pengarna in för de flesta efter årets fattigaste månad och därför passar vi på att påminna om att det bästa du kan göra för pengarna är att se till att säkra din plats på Stockholmsarenan för 2022!

På Sofialäktaren är det totalt sålt runt 2 000 säsongskort (nedre och övre) vilket är en fin siffra så här års! Men vårt mål är att sälja ut samtliga tillgängliga säsongskort på nedre och så många som möjligt även på övre! Var med och skapa nya grymma minnen på Sveriges bästa ståplatsläktare!

Säsongskortet kostar 1500 kronor (1250 kronor för ungdom/student) och förutom biljett till alla hemmamatcher i Allsvenskan får du till exempel också förtur till att köpa biljett till matcherna i Europa Conference League i sommar.

Glöm inte att du kan lägga till JK-medlemskap när du köper säsongskort, om du inte redan löst medlemskap! Vi uppmanar också alla som kan att lägga till säsongskort till damernas matcher som kostar endast 500 kronor men som ger dig tillgång till alla hemmamatcher på gamla fina Stockholms Stadion.

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!