Avspark Sofialäktaren och dubbel-DIF på lördag – köp biljetter!

Dela gärna!

På onsdagen försvinner restriktionerna och vi kan gå på match precis som vanligt igen (missa inte DIF-Brynäs på Hovet just den dagen!). Lagom till helgen är det sedan dags att samlas ordentligt igen! Det blir också en klassisk dubbel-DIF i Globenområdet denna dag!

Först spelas DIF Fotbolls årliga vintermatch när Djurgår’n tar emot Lilleström på Stockholmsarenan, matchstart 15.00. Inför den matchen är det dags för Avspark Sofialäktaren bakom Sofia nedre, där alla som är över 20 är välkomna så länge du har biljett till matchen. Om du inte har klackbiljett kommer du guidas till rätt sektion efter samlingen.

Portarna slår upp klockan 13.00 och den första timmen är det happy hour och därmed 50 procent på alla priser i baren. I barområdet finns det souvenirförsäljning och bra musik under hela uppladdningen.

Har du inte åldern inne (åldersgräns 20 år) så kan man ändå hänga i foajén och lyssna på musik och snacka med polarna, det finns också tillgång till en vanlig kiosk där.

Efter fotbollen är det dags att bege sig till Hovet där DIF Hockey spelar klockan 18.00 mot Luleå. Vi hoppas få se en mer mangrann och röststark kurva än hittills under säsongen, låt oss få Hovet att gunga och sjung fram spelarna under den här tuffa perioden för hockeyn! Vi ska resa oss!

På hockeyn har vi precis som vanligt souvenirförsäljning i vårt bås utanför A18 vid klacksektionen. Kom dit och köp souvenirer eller lös medlemskap i JK för 2022!

KÖP BILJETT TILL FOTBOLLEN HÄR

KÖP BILJETT TILL HOCKEYN HÄR!

Det är ishockey och fotboll, och Djurgår’n är vår grej!