Lördagsmatch på Hovet – biljetter från 100 kronor!

Dela gärna!

Både vi på kortsidan och hockeylaget har vaknat till liv ordentligt efter att restriktionerna har släppt där Djurgår’n senast krossade Växjö på hemmais inför en högljudd publik i kurvan. Vi har som sagt varit bra på läktarna dom senaste matcherna men vi vet att vi kan så jävla mycket bättre än det. Vi vet att vi kan skapa ett sinnessjukt tryck från första nedsläpp till slutsignalen ljuder, låt oss visa det på denna lördagsmatch! Alla har vi den där polaren som ligger hemma på sofflocket med diverse tveksamma undanflykter till att inte hänga med – se till att dra med alla och stöd Djurgår’n till tre livsviktiga poäng.

Samling sker på pubarna i Globenområdet innan matchen, räkna med att det fylls upp snabbt så va där i god tid.

DIF har tagit fram billigare biljetter under avslutningen av säsongen för att fira att DIF Hockey fyller 100 år i år. Klackbiljetterna kostar endast 100 kronor!

KÖP BILJETT HÄR