Årets viktigaste match – slut upp på Hovet och sjung för Djurgår'n!

Dela gärna!

Det enda som var positivt med tisdagskvällen var att Malmö och Timrå enbart tog två poäng var och inte tre, resten kan vi glömma. Innan bortamatchen mot Skellefteå så var torsdagens hemmamatch en sexpoängsmatch men i och med tisdagens blytunga torsk är det om möjligt en ännu viktigare match, nästan bokstavligt på liv eller död. Tre poäng på torsdag är ett måste!

Efter restriktionerna så har kortsidan fyllts på ordentligt och draget har stundtals varit riktigt, riktigt bra. Men vi vet alla, utan att förringa de senaste matcherna, att vi kan så jävla mycket bättre. Slit med alla tröttmössor som sitter hemma och skyller på både det ena och det andra, mana på hela Djurgårdsfamiljen på alla sätt du kan att köpa biljetter till på torsdag och mana samtidigt på alla besökare att stå upp och sjunga för Djurgår´n i denna ruskigt viktiga match! Är det någon match som Djurgår’n behöver en ruggig publik så är det denna.

Svep en kanna eller två på någon av Globenområdets pubar men vi vill att alla är inne på läktarna SENAST 18.30 och bygger upp stämningen som sen skall ljuda ända till slutsignalen går.

Återigen, förstå vikten av just ditt engagemang inför matchen, fyll dina sociala flöden med hets, ring polarna, mana på din gruppering och sms:a alla du kan med ett budskap. Gå på Djurgår´n – Malmö på torsdag och skapa ett jävla drag för Malmö kommer garanterat inte ge oss en extra milimeter utan det är vi på läktarna som får agera det numerära överläget hela matchen.

Vi har varit riktigt bra de senaste matcherna men det är nu upp till dig och dina Djurgårdspolare att se till att den här matchen blir något utöver det vanliga!

18.30 skall ALLA vara inne på läktarna. Stöd DIF – hata Malmö!

KÖP KLACKBILJETT FÖR 100 KRONOR HÄR