Dubbel-DIF – avgörande i cupens gruppspel och viktig match på Hovet!

Dela gärna!

Lördagen den 5 mars är det dags för en klassisk och tidig dubbel-DIF som drar igång redan klockan 13.00 när det är dags att avgöra cupens gruppspel. Redan utslagna Halmstad kommer på besök och för DIF krävs minst en poäng för att vi ska vara helt säkra på avancemang. Det handlar också om att bli en av de fyra bästa gruppvinnarna för att få hemmafördel i kvartsfinalspelet, så självklart ska vi sjunga fram Djurgår’n till seger!

Inför match uppmanar vi som vanligt till samling på pubarna runt Globenområdet! Från cirka 12.00 finns vi på plats på arenan på plan 5 bakom Sofialäktaren och säljer souvenirer, resor, klistermärken och medlemskap. Vi tar kort, kontanter och Swish och har öppet även i pausen.

KÖP BILJETT TILL FOTBOLLEN HÄR

Direkt efter fotbollen är det dags att ta sig till Hovet där DIF Hockey tar emot Frölunda med matchstart klockan 15.15. Över 6 600 biljetter var sålda till denna match på torsdagen så det kan bli en riktigt fin publiksiffra denna gång!

Vi har souvenirförsäljning även på Hovet men med tanke på den korta pausen mellan fotbollen och hockeyn kommer vårt souvenirbås utanför A18 att öppna först i första pausen.

KÖP BILJETT TILL HOCKEYN HÄR!