Lördag 12 mars – födelsedag, jubileum och JK:s storsatsning!

Dela gärna!

Lördagen den 12 mars är det som bekant Djurgårdens IF:s födelsedag, då vår förening bildades den 12 mars 1891. Samtidigt kommer DIF Hockey uppmärksamma att hockeysektionen under 2022 firar 100-årsjubileum. Och som grädde på moset kommer grundseriens sista hemmamatch också vara JK:s storsatsning. Det blir ingen regelrätt JK-dag men det blir en liknande storsatsning men som en hyllning till Djurgårdens IF och vår hockeysektion, med allt som hör till!

Kort sagt, detta blir en match som du absolut inte ska missa. Dessutom är det ju otroligt viktiga poäng på spel nu i slutet av serien.

Se till att säkra din biljett redan nu, DIF-Örebro lördag den 12 mars klockan 15.15. Du ska vara på plats på Hovet och fira Djurgårdens IF och DIF Hockey med oss!

KÖP BILJETT HÄR!