Åk med JK till cupkvartsfinalen i Kalmar

Dela gärna!

På lördag är det en olycklig matchkrock när DIF Hockey tar emot Örebro på Hovet i princip samtidigt som DIF Fotboll ska spela cupkvartsfinal i Kalmar mot Kalmar FF. För de Djurgårdare som väljer att resa till fotbollen så ordnar JK självklart en bussresa.

Resan kostar 295 kronor för medlemmar i JK, om du inte är medlem kostar resan 455 kronor inklusive medlemskap. Observera att det är medlemskap för 2022 som gäller, du kan se om du har någon skuld att betala för att förnya om du loggar in på Mina sidor. Priset är något högre än det som vi planerat för den allsvenska resan till Kalmar i maj, och anledningen bakom det är de kraftigt höjda bränslepriserna i skuggan av kriget i Ukraina, som påverkar vårt bussbolag. Vi kommer se över hur prisbilden och antal bussar som priserna gäller m.m. inför Allsvenskan. De redan släppta resornas priser gäller tills vidare.

Bussen kommer att avgå från Stockholm tidigt på lördagsmorgonen, matchstart är 13.00. All information skickas ut till resenärerna dagen innan avresa.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

OBS! Matchbiljett ingår inte i resans pris utan måste köpas på egen hand. Biljetterna har släppts – köp biljett här!