Fyra bussar rullar till bortapremiären – säkra din plats nu!

Dela gärna!

På söndag den 10 april är det dags att bege sig ut på vägarna igen – det är bortapremiär! Matchen spelas borta mot Mjällby i Sölvesborgs utkanter och avspark är 17.30. Fyra bussar rullar från Stockholm och det återstår totalt cirka 30 platser att boka, så säkra din resa nu!

För medlemmar som betalat sin avgift för 2022 kostar resan 245 kronor. Säkerställ att du blivit medlem för 2022 genom att logga in och kolla så du inte har några skulder under fliken ”Ekonomi” på Mina sidor. Är du inte medlem kan du köpa resa och medlemskap för 2022 direkt för 405 kronor.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

Biljetterna till bortastå börjar sina ordentligt och det finns drygt 100 stycken kvar. Matchbiljett ingår inte i resans pris utan köps på egen hand. Köp matchbiljett här!