Snart 5 000 medlemmar – bli medlem i JK du också!

Dela gärna!

Medlemstillströmningen till Järnkaminerna tickar på riktigt fint i början av fotbollssäsongen och vi är på väg att nå milstolpen 5000 medlemmar redan i april månad! Vi står inför ett år av många utmaningar – både roliga och svåra sådana. Ditt stöd som medlem är enormt viktigt för att vi ska kunna ge alla Djurgårdare riktigt bra förutsättningar att stötta sitt lag på plats!

Under slutet av april passerade vi 4 800 medlemmar för 2022, en riktigt bra siffra för denna tid på året! Nu vill vi öka ännu mer och vi har siktet inställt på att slå medlemsrekord igen och nå över 6 000 medlemmar för första gången. Bli medlem du också!

Var du medlem 2021? Så här kan du förnya:

Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst! Så här förnyar du:

  • Alla medlemmar från 2021 som inte förnya har fått hem ett inbetalningskort i brevlådan – betala detta som en vanlig räkning senast 30 april så är du medlem för 2022 (den går även att betala någon/några dagar sent)
  • Du kan också förnya direkt via Mina sidor och betala med kort eller Swish:

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Var du inte medlem 2021?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2022 här!

Har du frågor kring medlemskapet? Kontakta oss på [email protected]!