Köp säsongskort – fyll Hovet och hjälp DIF tillbaka!

Dela gärna!

En hockeysäsong där i princip allt gick fel ledde till att vi ramlade ur högsta serien. Men en Djurgårdare reser sig alltid. DIF håller på att bygga ett riktigt starkt och Djurgårdsfärgat lag med spelare som Marcus Krüger, Daniel Brodin och John Norman. I supporterleden finns en stark känsla av revanschlust. Vår lojalitet gentemot skölden och föreningen står lika stark oavsett division.

Nu har DIF Hockey släppt upp säsongskorten både för förlängning och nyteckning och vi uppmanar alla Djurgårdare att fixa det så snart det går! Målet är att nå över 3 000 sålda säsongskort totalt, och att skapa en stabil grund för hemmamatcherna. Vi vill dessutom skapa en röststark grund i kurvan! För att göra detta har vi tillsammans med DIF Hockey tagit fram bra priser för klackkorten.

För vuxna kostar klackkort 1650 kronor inklusive slutspel. För ungdomar under 18 år kostar klackkort 1200 kronor inklusive slutspel.

Vi uppmanar också alla som kan att lägga på en extra peng i form av det Djurgårdsstöd som finns som tillval, för att ge extra stöd till KG Stoppels lagbygge nu och framöver!

Att stå i klacken är inte bara prisvärt, det är det av en anledning. Det handlar om att du ska vara villig att ställa upp och bidra till vår sång och vår stämning på läktarna, är du inte beredd att göra det gör du mer skada än nytta på läktarna. Vi vill skapa en stark och bred kärna i Hovets kurva som faktiskt bidrar, och vi hoppas att du är beredd att göra jobbet för att vara en del av den! Är du inte beredd att bidra bör du inte köpa säsongskort eller biljett i klacken utan istället flytta till en annan sektion. Priset är inte till för att du ska få en billig biljett, det är till för att du ska vara med och bidra till stämningen på matcherna.

Observera att du som köpte Jubileumskort för två år ifjol också har gällande säsongskort i Hockeyallsvenskan, mer info kommer från DIF på mejlen.

FÖRLÄNG DITT SÄSONGSKORT HÄR

KÖP NYTT SÄSONGSKORT HÄR