Över 16 000 sålda – all info inför Varberg hemma

Dela gärna!

Nu på söndag 29 maj ställs DIF inför den sista matchen innan ett längre landslagsuppehåll. Varberg står för motståndet hemma på Stockholmsarenan och med den tunga förlusten mot Kalmar FF i bagaget är det extra viktigt att vi supportrar ser till att göra vårt yttersta för att sjunga fram laget till en skön trepoängare innan uppehållet. Över 16 000 biljetter var sålda på fredagsmorgonen – fortsätt fylla arenan!

Sist vi slöt upp på Stockholmsarenan stod laget för en strålande prestation med oss på läktarna i ryggen. På söndag krävs definitivt en liknande insats från oss supportrar. Det sista vi vill är att gå in i uppehållet med en tung förlust i ryggen så nu är det upp till var och en av oss supportrar att befinna oss på läktarna på söndag eftermiddag. Ta med polarna och se till att var och en utav oss SJUNGER HÖGT så vi hjälper grabbarna att säkra tre poäng!

KÖP BILJETT HÄR

Samling på Slaktkyrkan

Inför match uppmanar vi Djurgårdare att samlas runtom i arenaområdet! Slaktkyrkan har öppet återigen, från klockan 12.00. Det är inte öppet efter match. Vi ses där och sjunger upp!

Souvenirförsäljning

JK säljer t-shirts, halsdukar och pins samt medlemskap på plan 5 högst upp på Sofialäktaren nedre. Vi tar kort, kontanter och Swish! Vi säljer souvenirer från cirka 14.00 fram till matchstart och i halvtid.