JK-dagen mot Värnamo hemma den 16 juli!

Dela gärna!

På lördagen den 16 juli är det dags för den första vanliga hemmamatchen på Stockholmsarenan efter sommaruppehållet, och således även Järnkaminernas dag i fotbollen som årligen ligger vid det tillfället.

Eftersom vi inte kunnat arrangera något de senaste två säsongerna på grund av coronapandemin så hoppas vi på stor uppslutning och bra drag hela dagen! Det kommer bli samling bakom Sofialäktaren som vi hade på den senaste JK-dagen mot Malmö 2019 med bland annat souvenirförsäljning samt lite skön musik i högtalarna.

Efter match uppmanar vi också alla att samlas på gamla fina Östra station som är öppet exklusivt för JK-medlemmar denna kväll trots att Östra egentligen har semesterstängt. Slut upp där efter matchen och stötta Berit o co!

Håll utkik för mer info – men se till att avbryta semestern och var med under hela JK-dagen 2022!