Sjung DIF vidare i Europa – Sepsi hemma på torsdag!

Dela gärna!

Efter en grym 3-1-seger på bortaplan i Rumänien är det dags att spela returmötet mot Sepsi OSK på Stockholmsarenan på torsdag kväll. Cirka 17 000 biljetter är sålda och sett till förra Europamatchen mot Rijeka går vi mot slutsålt, då maxkapaciteten för denna match är 22 500. Sofialäktaren är redan slutsåld både nedre och övre!

Vi har ett riktigt bra utgångsläge men det är fortfarande bara halvtid i dubbelmötet. 100 procent inställning krävs från alla läktarsektioner för att vi ska kunna ta oss vidare till playoff!

KÖP BILJETT HÄR

Samling i Globenområdet – Slaktkyrkan har öppet!

Precis som inför hemmamatchen mot Rijeka uppmanar vi alla Djurgårdare att färga Globenområdet blårandigt inför match! Slaktkyrkan har öppet från 15.00 denna dag också! Slut upp på krogarna runtom i området och sjung upp tillsammans med likasinnade!

Souvenirförsäljning på arenan

JK säljer souvenirer som vanligt bakom Sofialäktaren från cirka 18.00 till matchstart samt i pausen. Vi finns högst upp bakom läktarna på Sofia nedre, det går att komma dit även om man har biljett på Slaktis nedre sektioner. Vi säljer till exempel Europatröjan som lär ta slut på torsdagens match! Vi tar kort, kontanter och Swish!