DIF-Kalmar på söndag – köp biljett och sjung för Djurgår'n!

Dela gärna!

Matcherna duggar extremt tätt för DIF just nu, både i Europa och här hemma. På söndagen den 14 augusti kommer Kalmar FF på besök till Stockholmsarenan! Cirka 17 000 biljetter är sålda och bara ett par hundra platser finns kvar på Sofialäktaren nedre!

KÖP BILJETT HÄR!

Djurgårdssamling på Annexet

Inför matchen anordnar DIF en samling på Annexet för hela familjen, så oavsett om du vill ta med barnen eller dricka öl med polarna finns det möjlighet att umgås där med andra Djurgårdare! Läs mer här!

Vi uppmanar Djurgårdare att samlas på Annexet och runtom Globentorget denna match! Slaktkyrkan har ej öppet denna dag.

Souvenirförsäljning på arenan

JK säljer souvenirer på arenan från cirka klockan 14.00 och även i pausen. Vi tar kort, kontanter och Swish och finns på plan 5 högst upp på Sofialäktaren nedre. Man kan komma dit även om man har biljett på nedre Slaktis.