DIF-Apoel på hemmaplan – detta gäller

Dela gärna!

I torsdags skapade vi på nytt ett magiskt drag med nästan 20 000 Djurgårdare på plats på Stockholmsarenan när DIF städade av rumänska Sepsi i den tredje kvalomgången. Nu kliver vi in i playoff mot cypriotiska APOEL, ett dubbelmöte som spelas i Stockholm onsdag den 17 augusti och på Cypern tisdagen den 23 augusti.

Till hemmamatchen är nu över 17 000 biljetter sålda och vi hoppas på ett nytt magiskt drag på onsdagskvällen! Detta dubbelmöte kan innebära att DIF tar sig till gruppspel i Europa Conference League och därmed säkrar 50-60 miljoner till klubbens kassa. Det är alltså två av de absolut viktigaste matcherna vårt lag spelat på många år! Du ska vara på plats!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling i Globenområdet – ölhall på Annexet och utomhushäng på Slaktkyrkan

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas i arenaområdet från tidigt! Slaktkyrkan håller öppet från 15.00 och har barerna såväl inne som ute öppna. Dessutom anordnar DIF ölhallshäng i Annexet med öl, mat och intervjuer på scenen från 16.00. Slut upp och sjung upp!

Souvenirförsäljning

JK säljer souvenirer på plan 5 högst upp på Sofia nedre från cirka 17.45 samt i halvtid. Vi har bland annat kvar ett begränsat antal exemplar av Europatröjan, endast i storlekarna 160, S och L. Skynda och fynda! Vi tar kort, kontanter och Swish och man kan komma över till oss även från nedre Slaktis.