Över 6500 sålda till hockeypremiären – DIF-Västerås 18.00 på fredag!

Dela gärna!

På fredag är det äntligen dags. Då påbörjar ett nytt DIF Hockey den långa resan mot vårt mål: Att tillsammans ta oss tillbaka till högsta serien. Föreningen har gjort en satsning med hemvändare som Marcus Krüger och Daniel Brodin och det är ett riktigt Djurgårdslag som ska ge allt på isen.

På läktarna har vi svarat upp genom att sälja slut alla tillgängliga säsongskort i klacken (över 1300) och klacksektionen kommer att vara permanent utökad till 1600 platser på alla hemmamatcher på Hovet.

Nu på fredag den 23 september är det dags att dra igång säsongen! Västerås kommer på besök och matchen börjar redan 18.00 (OBS! NOTERA MATCHTIDEN!). 6500 biljetter är sålda och vi siktar på att sälja ut hela Hovet så klart!

KÖP BILJETT HÄR!