Sjung DIF vidare i Europa – Gent hemma på torsdag!

Dela gärna!

Efter segern i Belgien förra veckan är det på torsdag dags för nytt möte med Gent, denna gång hemma på Stockholmsarenan. Det är minst sagt mycket på spel – en seger kan (beroende på övriga resultat) innebära att DIF är helt klara för avancemang från gruppspelet! Detta eftersom inbördes möten räknas före målskillnad och annat i gruppspelet.

Europamatcherna på Stockholmsarenan har varit något alldeles extra och nu är det dags för en ny sådan kväll! Matchen börjar 18.45 och se till att vara inne på läktarna i god tid för att sjunga upp! Vi har en chans att bli historiska – igen!

Över 17 000 biljetter är sålda och förhoppningsvis ökar det ännu mer innan torsdagen.

KÖP BILJETT HÄR!

Samling

Vi uppmanar alla Djurgårdare att samlas i arenaområdet denna match. Slaktkyrkan öppnar klockan 16.00. Väl mött!

Souvenirförsäljning

JK säljer souvenirer som vanligt på plan 5 högst upp på Sofialäktaren nedre. Vi har bland annat halsdukar, pins och t-shirts och vi tar kort, kontanter och Swish.