Fyll Stockholmsarenan på söndag – hylla Djurgår'n!

Dela gärna!

På söndag är det dags att runda av en fotbollssäsong som gett oss otroligt många minnen att bära med oss resten av våra liv. Det räckte inte hela vägen fram i Allsvenskan men andraplatsen är säkrad och vi är vidare till åttondelsfinal i Europa efter ett fantastiskt Europaspel hittills.

Nu är det dags att fira av säsongen med en fullsatt arena mot Mjällby på söndag! Det är över 27 000 sålda och det lär bli utsålt! Låt oss sjunga fram grabbarna en sista gång för året och skapa ett sjuhelvetes jävla drag!

KÖP BILJETT HÄR!

Årets Järnkamin

Inför avspark kommer vi dela ut Årets Järnkamin till den spelare som ni varit med och röstat fram. Var inne på läktarna i god tid för att hylla pristagaren!

Samling på Annexet!

Inför matchen är det samling på Annexet som DIF anordnar. Det är öppet både före och efter match (då kommer hela laget dit för att tackas av) och stänger klockan 20.00. Läs mer om Annexet-samlingen här!