Fredagshockey på Hovet – hylla Jacob Josefson!

Dela gärna!

På fredagskvällen är det dags för hockey hemma på Hovet igen. Almtuna står för motståndet och det är hög tid att ta revansch mot dem efter två förluster (på straffar respektive förlängning) i Uppsala.

Matchen börjar 19.00 och inför nedsläpp ska vi tacka av Jacob Josefson som tyvärr fått lägga skridskorna på hyllan. Det är en riktig ledare, kapten och järnkamin som ska tackas så var inne i god tid och ge honom de hyllningar han förtjänar!

KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning

JK säljer souvenirer som vanligt bakom A18 i vårt souvenirbås. Denna gång firar vi Blue Weekend och kommer ha erbjudanden i både webbshopen och i båset. Håll utkik för mer information! Vi tar kort, kontanter och Swish. Du kan även förnya ditt medlemskap för 2023 och skriva upp dig till Västerås borta på lördagen (om platser finns kvar).