Över 7 000 sålda – fyll Hovet på fredag och stötta Djurgår'n!

Dela gärna!

2023 har hittills varit ett riktigt skitår för DIF Hockey. Förlusterna har staplats på rad den senaste tiden även om vissa matcher varit jämnare än andra. Nu möter vi återigen Modo, denna gång hemma på Hovet på fredagskvällen. På torsdagsmorgonen var över 7000 biljetter sålda och vi hoppas att det kommer att bli utsålt.

På läktarna handlar det om att fortsätta göra det vi kan – sjunga fram Djurgår’n och försöka sätta motståndare och domare ur balans. Tillsammans ska vi vända den här trenden och fixa en riktigt trevlig fredagskväll på hemmaplan! Om du är optimist eller gnällspik spelar ingen roll – vi gör det här ihop!

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning

Till denna match kommer vi få in påfyllnad på flera populära och nygamla halsdukar. Våra mest populära t-shirts kommer också finnas i samtliga storlekar igen. Missa inte att komma förbi souvenirbåset utanför A18 och passa även på att bli medlem eller skriva upp dig till bortaresan mot Vita Hästen i Norrköping den 11 februari. Vi tar kort, kontanter och Swish.