Tillsammans står vi upp för varandra – lördagshockey på Hovet!

Dela gärna!

Det blev tyvärr förlust i veckomatchen hemma mot Björklöven och det vill sig inte riktigt ute på isen just nu. Då är det ännu viktigare att vi på läktarna håller ihop, skapar sammanhållning och ger allt tillsammans match ut och match in. Det kommer att vända någon gång och vi ska vara en del av det.

På lördagskvällen kommer BIK Karlskoga till Hovet och de kommer komma med en del folk dessutom. Vi ska så klart se till att vi skapar ett bra drag och sjunger fram laget – vi ska göra vad vi kan!

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning

Vi har de senaste matcherna fått in en hel del nya och nygamla halsdukar i sortimentet. Från och med lördagens match kommer vi också ha den omtycka Sergels torgs-halsduken tillbaka i båset utanför A18! Alla halsdukar kostar 200 kronor styck för medlemmar – vi tar kort, kontanter och Swish!