Åk med JK till Örebro i Svenska cupen!

Dela gärna!

Söndagen den 26 februari är det dags för årets första bortaresa i fotbollen när DIF ska spela i den andra gruppspelsomgången i Svenska cupen mot Örebro SK. Matchen spelas klockan 17.30 och JK arrangerar bussresa! Bussarna kommer gå direkt till arenan, vi räknar med ankomst tidigast 16.30. Exakta tider och all information inför avresa mejlas ut till resenärerna senast på lördagen den 25 februari.

Om du är medlem i JK kostar resan 295 kronor, är du inte medlem kostar resan 455 kronor inklusive medlemskap i JK för 2023. Om du var medlem 2022 men inte förnyat måste du göra det före avresa – du kan betala ditt medlemskap under fliken ”Ekonomi” på Mina sidor!

MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Var du ej medlem 2022 bokar du här och köper medlemskap 2023 + resa!

Under 2023 kommer vi tyvärr vara tvungna att ha högre priser på de flesta resor, även om priserna kommer fortsätta vara subventionerade av JK. Som exempel kostar en resa till Malmö cirka 1000 kronor per resenär om vi skulle köra helt utan subventionering. Detta beror på ökade kostnader i samhället generellt, vilket även påverkar bussbolagen, samt att vi under 2021-2022 legat på en väldigt förmånlig prisnivå för att vi kunnat spara pengar tidigare under pandemin. Mer info om detta kommer inför allsvenska säsongen.