Hemmaderby i Globen på onsdag – samling i arenaområdet!

Dela gärna!

På onsdag den 22 februari är det dags för grundseriens sista hockeyderby, när vi spelar hemma i Globen mot aik. Vi har dominerat totalt på läktarna hittills i derbyna och denna match ska vi se till att göra detsamma. Vi kan mycket bättre än vi presterade på läktarna under mellandagsderbyna. Tagga till!

Samling i Globenområdet

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas i området runt Globen, på till exempel Grekiska kolgrillsbaren, Il Conte, Blues och de andra ställena i närheten. Det är vår hemmamatch och vi räknar med en bit över 10 000 Djurgårdare i arenan.

In på läktarna tidigt!

Vi kommer ha tifoarrangemang även på detta derby och för att det ska bli så bra som möjligt måste alla se till att vara inne på läktarna SENAST 18.15. Då sjunger vi upp ihop och taggar till!

Se till att din biljett används!

Våra sektioner är utsålda till denna match och på nedre klacksektionen är det enbart säsongare som har plats. Är du säsongare och bortrest eller sjuk? Se till att din biljett används! Du kan skänka den vidare till försäljning eller skicka vidare till någon annan via difhockey.ebiljett.nu!

KROSSA GNAGET!