Rösta på Årets Järnkamin i ishockey 2022/2023

Dela gärna!

Grundserien börjar närma sig sitt slut i Hockeyallsvenskan och det är dags att utse Årets Järnkamin 2022/2023. Priset delas ut före nedsläpp på den sista grundseriematchen på hemmaplan, mot Almtuna på Hovet fredagen den 3 mars.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Omröstningen stänger nu på söndag den 26 februari klockan 23.59

Här är de tre nominerade som utsetts av Järnkaminernas styrelse:

#32 Marcus Krüger

Han kom hem trots degraderingen och blev en självklar kandidat till lagkapten. Med C:et på bröstet har Krüger hela tiden varit en ledare värdig Djurgårdens IF som stöttat de många unga spelarna i laget. Han har visat hundraprocentig inställning i alla situationer, oavsett det varit derbyn eller bortamatcher i Tingsryd och Västervik.

#35 Carl Lindbom

Det är hans första riktiga säsong i seniorhockeyn men Lindbom har visat sig vara ett fysiskt monster som kan stå nästan hur många matcher som helst utan svackor. Han kom tillbaka starkt efter ett jobbigt avslut på JVM och krönte grundserien med att sänka Gnaget med ett mål i Globen.

#62 Wiktor Nilsson

Med sin fart, sin vilja och sin förmåga att alltid hitta fram till målet oavsett uppvaktning har Nilsson blivit en ny favorit för många av oss på läktarna. Han har visat en offervilja och en inställning som vi vill se hos alla spelare som drar på sig Djurgårdströjan. Flera av hans mål får oss att tänka på en viss nummer 19. Dessutom varit en av matchvinnarna i två av derbysegrarna under säsongen.

RÖSTA HÄR: