Sista hemmamatchen i grundserien – sjung fram DIF och hylla Årets Järnkamin!

Dela gärna!

I förra veckan fick vi fira en riktig derbyförnedring i Globen där vi vann med 5-1 och Lindbom gjorde ett! På onsdagskvällen fortsatte segertåget när Karlskoga städades av med 5-2. På fredagskvällen väntar Almtuna hemma på Hovet och nu ser vi till att ge grabbarna en riktig skjuts in i slutspelet! DIF har en god chans att komma topp fyra och på så sätt få hemmafördel i kvartsfinalen, det ska vi så klart kriga för!

Var med och sjung fram laget på Hovet, dra med kidsen på sportlovet eller dra med polarna!

KÖP BILJETT HÄR!

Hylla Årets Järnkamin!

Inför nedsläpp ska flera priser delas ut och det hela avslutas med att vi kommer att dela ut Årets Järnkamin till den av kandidaterna som ni röstat fram som vinnare. Var inne på läktarna i god tid och hylla pristagaren ordentligt!

Souvenirförsäljning

I souvenirbåset utanför A18 kommer vi även denna kväll sälja den comebackande ”Hej bönder”-t-shirten som just nu finns i begränsat antal i storlekarna S-XXL (vi kommer även få in XS samt flera exemplar senare och i webbshopen). Vi har även klistermärken, andra t-shirts, mössor, pins och halsdukar. Vi tar kort, kontanter och Swish!