Dags att se sig själv i spegeln – var med och BIDRA i kurvan i slutspelet!

Dela gärna!

Att stå på kortsidan förpliktigar. Vi i Järnkaminerna har över en längre tid skådat en mentalitetsförändring när det kommer till att bidra till stämningen på Hovet. Inför säsongen så drev vi en stark linje mot DIF Hockey i att hålla klacksäsongskortet nere prismässigt eftersom en levande klack ger så mycket tillbaka till laget. Vi kan konstatera att detta inte har gett den effekt vi önskat. Vi har våra ljudtoppar och bevisar att vi kan när alla tar i, dock sker inte detta tillräckligt ofta.

Det är dags att vara ärliga nu och se oss själva i spegeln – det är enda sättet vi utvecklar oss på.

Att så många säsongare inte dyker upp på varje match är inget annat än underkänt. Är du en av dem som har låg närvaro vill vi be dig att kraftigt utvärdera om säsongskort verkligen är något för dig. Detta ger DIF stora problem på så sätt att man inte kan fylla hela kurvan eftersom man har svårt att uppskatta hur många säsongare som stannar hemma. Därför är det extremt viktigt att du loggar in och ger tillbaka din biljett I GOD TID till DIF om du inte kan gå på en match.

Vi upplever också att vissa står på ståplats just på grund av priset – inte för att det är rätt sektion. Om du känner dig träffad av texten så ber vi dig överväga att byta plats. Vi måste samla rätt människor i kurvan nu under slutspelet för att maximera våra chanser och är du inte beredd att lämna Hovet hes har du ingenting i kurvan att göra.

Om du nu känner att du har mentaliteten på rätt sida och är redo för slutspel i kurvan – sjung med högt i alla sånger och lägg ner mobilen. Matcherna filmas ändå och Instagram klarar du dig utan tills matchen är slut. Är det tifoarrangemang så ser vi också en tendens av att många tycker det är viktigare att filma stunden istället för att bidra till att göra arrangemanget så bra som möjligt. Håll ark över huvudet och var fullt fokuserad på din uppgift – vi har fotografer ute som fotar och filmar från bättre positioner.

Givetvis står vi upp i klacken – att det ens ska behöva påpekas säger mycket.

Vi ska sjunga fram DIF till nya segrar och det till varje pris. Sätt press på motståndare och domare. Ser du folk nära dig som inte bidrar – säg åt dem, men kom ihåg att vi alla står på samma sida. Om inte klacken bidrar så kan vi inte heller förvänta oss något från sittplats. Öka trycket i klacken så kommer hela arenan med på köpet.

ALLT FÖR DJURGÅR’N – DIF MOT RUBB!