Fyll Stockholmsarenan på premiären – all info om DIF-BP på lördag!

Dela gärna!

Nu på lördag den 1 april klockan 17.30 är det äntligen dags för allsvensk premiär. DIF möter Brommapojkarna på Stockholmsarenan och över 22 000 biljetter är sålda. Tillsammans ska vi sätta ordentligt avtryck direkt när Allsvenskan börjar och sjunga fram Blåränderna till tre poäng.

Se till att ladda upp och sjung upp med andra Djurgårdare så taggar vi igång tillsammans. Kom ihåg att det är fullt fokus på läktarinsatsen så skippa sista biran och sjung med ordentligt i sångerna inför avspark istället!

Inför matchen gäller följande:

Samling i Globenområdet från tidigt! DIF har ordnat stor samling i Annexet från klockan 13.00 där det kommer vara mat och dryck, intervjuer och souvenirförsäljning. Vi ses där!

JK säljer souvenirer på Annexet och senare på arenan, håll utkik för mer information om reapriser och vilka produkter som säljs.

– Till denna match har Sofialäktaren Tifo precis som ifjol uppmanat alla oavsett sektion att klippa och riva eget konfetti till premiären! De som producerat stora mängder kan lämna dessa på Stockholmsarenan på fredagen den 31 mars klockan 17.00-19.00 vid personalentrén (under Sofialäktaren). Mindre mängder kan tas in via de vanliga insläppen på lördag.

Var inne på läktarna i god tid och håll utkik för all information i våra och Sofialäktaren Tifos kanaler.