Ikväll ger vi allt – ståplats på hela Hovet!

Dela gärna!

De flesta vet nog vad som gäller och vad förutsättningarna är inför kvällens semifinal 6 mot Björklöven. Vid vinst för Stockholms Stolthet så går Björklöven på semester och får harva ytterligare ett år i hockeyallsvenskan. Vid förlust väntar en sjunde och avgörande semifinal uppe i Umeå på fredag kväll.

När nu förutsättningarna är klara för alla så förstår ni också att vi har ett riktigt bra läge att nå finalen om vi alla gör jobbet tillsammans från ledarna i båset till spelarna på isen till oss på läktaren.

De två tidigare semifinalerna har det vart grym och tung stämning på Hovet MEN vi vet att vi har ytterligare nivåer och ytterligare växlar att lägga in på läktarna och dessa vapen behöver användas fullt ut för att vi ska nå semifinalplatsen.

Imorgon torsdag när du träffar din chef/lärare/mamma/pappa eller vem du nu träffar i din vardag ska denna direkt förstå när du inte kan yppa ett ord för din hals har gått sönder. De förstår direkt att ”jaha du var på Hovet igår kväll och sjöng för Djurgår’n”. Inget annat är acceptabelt för alla vill kunna se sig själv i spegeln och veta att man gjort allt och lite till för att hjälpa Djurgårdens IF i en av de viktigaste matcherna i vår historia.

Att alla som KAN stå upp står upp ikväll ser vi som en självklarhet för det ska råda psykotisk stämning ikväll. Sätt press på domarna att ta rätt beslut (dvs döma till Djurgårdens fördel – alltid) få hela Björklöven med deras lilla Stråhle i spetsen ur balans men framförallt ge Djurgår’n ett massivt tungt stöd var på Hovet du än befinner dig.

Under vanliga serielunksmatcher på hemmaplan så tar en del ibland det som en ursäkt för att hänga i baren och hälla i sig en extra bira. Bara för att vara extremt tydliga – det här är INTE matchen för att hänga i baren under perioderna utan alla behövs på läktarna hela tiden.

Och extremt viktigt, om Björklöven lyckas göra mål så bli inte nedbruten och sluta sjung utan tvärtom, ta det som en fet jävla utmaning och släpp ut alla aggressioner till ett ännu bättre stöd så Djurgår’n vänder matchen.

Tifogruppen uppmanar alla att vara inne på läktarna i mycket god tid och ta del av instruktionerna för att få till ett nytt lyckat tifoarrangemang.

Vi är historiskt kända för att vara en tung hemmapublik, ikväll lever vi samtliga upp till den devisen.

STÅPLATS PÅ HELA HOVET

Järnkaminerna Stockholm

Hålltider inför ikväll

15.00 – Församlingarna på pubar och barer runt Johanneshovs Isstadion startar – Kanna på, men kanna på lagom för du har en extremt viktig uppgift ikväll och behövs i toppform
vid matchstart.

18.30 – Det är tiden du senast ska ha intagit din STÅPLATS på Hovet.

19.00 – En av de viktigaste matcherna i DIF Hockeys historia startar och psykotisk stämning från läktarplats gäller i MINST 3 perioder.