Dubbel-DIF på söndag – köp biljett till fotbollsmatchen mot Göteborg!

Dela gärna!

På söndag är det dags för en riktig Djurgårdsdag i Globenområdet när det spelas både fotboll och hockey efter varandra. Först ska vi sjunga fram blåränderna till en välbehövlig seger inför storpublik mot IFK Göteborg. Sedan är det dags att sjunga fram hockeykrigarna i finalserien i Hockeyallsvenskan på Hovet.

DIF-Göteborg 26/4 15.00

Djurgår’n har inlett svajigt i årets allsvenska och står på fyra poäng på tre spelade matcher. Låt oss samla kraft i besvikelsen över förlusten i Halmstad senast och tillsammans se till att sjunga ut slöddret ifrån Götet och sjunga fram våra grabbar till en seger! Över 20 000 är sålda, taket kommer vara öppet och det är vår i luften. Fyll resten av Stockholmsarenan nu!

KÖP BILJETT HÄR!

Inför match samlas vi i arenaområdet, primärt på Slaktkyrkan som nu återigen har öppet, denna dag från 12.00! Vi ses där!

DIF-Modo 26/4 18.30

På kvällen är det sedan dags för det fjärde finalmötet mot Modo i Hockeyallsvenskan. Matchen är slutsåld sedan länge, men inställningen på läktarna betyder allt! Ladda upp med måtta inför fotbollen så att du orkar med ett par timmar till av läktargung på Hovet!

Souvenirförsäljning

JK finns på plats och säljer souvenirer såväl på fotbollen som på hockeyn. Vi säljer bland annat Hej bönder-tröjan och bucket hat på fotbollen bakom Sofia nedre från cirka 14.00 och sedan har vi souvenirförsäljning i båset vid A18 på Hovet från cirka 17.30. Vi tar kort, kontanter och Swish!