Sista matchen innan uppehållet – stöd DIF på plats!

Dela gärna!

Djurgår’n är obesegrade i fyra raka matcher efter 1-1 borta mot Elfsborg senast. Nu återstår endast en enda match innan sommaruppehållet och den spelas nu på söndag den 11 juni klockan 17.30 när IFK Norrköping kommer på besök.

När veckan inleddes var över 19 000 biljetter sålda vilket tyder på att det blir en publiksiffra en bra bit över 20 000! Se till att vara på plats och stöd Djurgår’n till tre poäng innan spelarna går på uppehåll!

KÖP BILJETT HÄR

Samlingsinfo

Inför matchen uppmanar vi som vanligt till samling i arenaområdet. Slaktkyrkan har också öppet som vanligt och slår upp portarna klockan 14.30 denna dag. Väl mött!

Souvenirförsäljning

JK säljer precis som vanligt souvenirer bakom Sofia nedre, från cirka 16.30! Vi tar kort, kontanter och Swish, du kan även bli medlem på plats. Missa inte att köpa våra solhattar och nya collegetröjor.