Nya bortaresor släppta – åk med JK till Värnamo och Mjällby borta i juli!

Dela gärna!

Efter det kortare sommaruppehållet är det dags att fokusera till fullo på allsvensk fotboll igen i juli månad och vi har då två längre bortaresor som vi hoppas att så många Djurgårdare som möjligt ska åka på!

Värnamo-DIF lördag 8 juli

Sommarens enda lördagsresa hittar vi redan den 8 juli när vi ska bege oss till Värnamo för att sjunga fram DIF på Finnvedsvallen. Denna resa siktar vi också på att göra till årets badresa med badstopp på vägen istället för pubstopp. Håll utkik för mer information framöver!

Resan kostar 395 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 555 kronor inklusive medlemskap.

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspriset)

Matchbiljett ingår inte i priset och köps på egen hand. Köp biljett till Värnamo-DIF här!

Mjällby-DIF söndag 30 juli

Den sista helgen i juli är det sedan dags att ta sig den långa vägen ner till Hällevik och Strandvallen för att möta Mjällby på bortaplan. Det är en tuff match och Djurgår’n behöver ditt stöd på plats!

Priset för den här långa resan var först planerat att vara 645 kronor för medlemmar men tack vare ett bra medlemsantal redan i juni (snart 6 000 medlemmar) kan vi gå in med mer pengar för att sänka priset för resenärerna. Resan kostar därför 495 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 655 kronor inklusive medlemskap. OBS! Priset gäller endast de första tre bussarna så se till att boka din plats i god tid!

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspriset)

Matchbiljett ingår inte i priset och köps på egen hand. Biljetterna till matchen har ej släppts än – håll utkik!

LAND OCH RIKE RUNT!