All info inför Göteborg borta – sju bussar rullar från Stockholm!

Dela gärna!

Nu är det Allsvenskan som gäller till 100 procent under hösten och det är en taggad Djurgårdsfamilj som gör sig redo för många tuffa matcher. Först ut är Göteborg borta söndagen den 13 augusti klockan 15.00. Till denna match har Reseklubben redan fyllt sex bussar med blåränder och nu släpper vi upp en sjunde och förmodligen sista buss så tveka inte – säkra din plats!

Resan dit kostar 395 för medlemmar i JK. Är du inte medlem kostar det 555 kronor för medlemskap och resa. Priset är rejält subventionerat tack vare en god medlemstillströmning och bra souvenirförsäljning.

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för att få medlemspris)

Matchbiljetter

Bortastå och vår tilldelade bortasektion B4 är redan slutsålda – nästan 2 000 Djurgårdare har alltså redan köpt biljett! Även sektion B1-B3 är slutsålda men det finns platser kvar på sektion P4.

KÖP BILJETTER HÄR

Samling

Vi samlas på John Scott’s Stable på Kyrkogatan 33 i Göteborg, därifrån tar vi oss gemensamt till Gamla Ullevi. Puben öppnar klockan 12.00 på söndag, skulle stället bli fullt får övriga hänga på intilliggande ställen eller på gatan tills vi går mot arenan.

LAND OCH RIKE RUNT!