All info inför Norrköping borta på söndag

Dela gärna!

På söndag är det dags för en av årets allra största bortamatcher sett till antalet Djurgårdare på plats. På bortastå i Norrköping har vi en hel del härliga minnen, med guldet 2019 som självklar höjdpunkt. Nu är det dags för match i ”Peking” igen, på söndag den 3 september 17.30. Här är allt du behöver veta inför matchen.

Bussresan slutsåld

JK:s bussar till denna match är redan slutsålda, och vi kommer ej få fram några fler. De som bokat buss kommer att få all information inför resan utskickad via mejl under fredagen.

JK-rabatt på flera SJ-avgångar

För att underlätta för ännu fler Djurgårdare att åka till matchen så har vi även fått loss en rabattkod för JK-medlemmar på tre olika SJ-avgångar till Norrköping och tre avgångar hem efter matchen. Rabattkoden mejlades ut till alla våra medlemmar i slutet av förra veckan. Är du medlem men ej fått något nyhetsbrev med koden? Kontakta oss på [email protected].

Samling på Hugo’s inför matchen!

Inför match samlas vi precis som vanligt i Norrköping på Hugo’s, precis i anslutning till tågstationen. De slår upp portarna från klockan 13.00 så att vi har god tid att ladda upp inför matchen. Adressen till Hugo’s är Slottsgatan 118.

Över 2500 sålda biljetter till Djurgårdare!

På onsdagskvällen hade vi sålt totalt en bit över 2500 biljetter till Djurgårdare på bortastå och på sittplatssektionen bredvid. Det återstår ett par hundra biljetter på bortastå och ytterligare några hundra på sittplats. KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning på plats i Norrköping

JK kommer att finnas på plats och sälja bucket hats, handdukar och halsdukar i anslutning till bortasektionen, inne på arenan. Kom dit och köp fina souvenirer och var med och stötta vår supporterkultur! Vi tar kort, kontanter och Swish!

Glöm inte att det är på läktaren du ska prestera som bäst – håll nivån på pubsamlingen och ge allt på läktarna! Vi ses i Norrköping!