Vi ses på Djurgårsfestivalen på Stadion på lördag!

Dela gärna!

Eftersom den klassiska DIF-dagen på Kaknäs inte går att genomföra som vanligt på grund av ombyggnationen där ute så har DIF Fotboll lanserat Djurgårdsfestivalen och bjudit in de flesta andra sektioner och även oss supportrar till Stadion istället. Festivalen äger rum nu på lördag den 9 september klockan 9-16 på klassisk mark.

På plats kommer du kunna träffa flera Djurgårdssektioner och prova olika idrotter, det kommer även vara livepodd från DIFpodden, mat och dryck och en legendarmatch mellan DIF och Café Opera 12.30. Det kommer också finnas ett område särskilt för oss supportrar där bland annat Järnkaminerna kommer att sälja souvenirer. Vi finns på plats från 09.00 och säljer vår t-shirt med JK-skölden, halsdukar, handdukar och solhattar. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Vi ses på Djurgårdsfestivalen!

För all information inför lördagen – håll utkik på DIF.se.