Dags för Djurgår'n igen – vi ses på lördag mot Värnamo!

Dela gärna!

Efter ett landslagsuppehåll som precis som vanligt känns alldeles för långt är det på lördag äntligen dags att stå på läktarna och sjunga fram DIF i Allsvenskan igen. IFK Värnamo står för motståndet nu på lördag den 16 september och det är givetvis upplagt för feststämning och bra drag!

Över 18 000 biljetter är sålda men vi ska se till att bli en bra bit över 20 000! KÖP BILJETT HÄR!

Samling

Inför matchen uppmanar vi som vanligt alla Djurgårdare att samlas på krogarna i Globenområdet och Slakthusområdet och sjunga upp tillsammans. Slaktkyrkan öppnar klockan 14.00! Observera att Slaktbaren ej har öppet på lördag då de håller på att bygga klart stället.

Souvenirförsäljning

JK kommer att sälja souvenirer, bland annat vår senaste t-shirt, vår solhatt och våra handdukar denna match. Vi finns bakom Sofia nedre från cirka 16.30. Vi tar kort, kontanter och Swish!