Tillsammans står vi upp för varandra – vi ses på Halmstad hemma!

Dela gärna!

Efter söndagens derby i Solna är det svårt att hitta några blårandiga ljusglimtar på planen. På läktarna levererade Sofialäktaren Tifo dock ett av de bästa arrangemangen någonsin och överlag har vi trots alla problem den här säsongen tagit nya kliv inom vår supporterkultur.

På lördag klockan 15.00 är det dags för match igen när Halmstad kommer till Stockholmsarenan och över 19 000 biljetter är sålda. Vi uppmanar samtliga Djurgårdare att dyka upp – för varandras skull! Vi på läktarna kan alltid stå med ryggen raka, det är vi som är den här föreningen och det är vi som kommer att stå kvar nästa år och alla år efter det så länge vi kan stå upp.

Låt oss ha en jävligt kul dag tillsammans, låt oss stå upp för varandra!

KÖP BILJETT HÄR

Samling i arenaområdet

Inför denna lördagsmatch så uppmanar vi till samling i arenaområdet. Slaktkyrkan öppnar klockan 12.00.

Souvenirförsäljning

JK kommer som vanligt att sälja souvenirer bakom läktarna högst upp på Sofia nedre utanför puben. Vi finns där från cirka 14.00.