Hjälp Djurgår’n vända trenden – vi ses i Hovets kurva på onsdag!

Dela gärna!

Efter två sämre prestationer och resultat är det dags för DIF Hockey att vända hem till Hovet för att möta Västerås i ett klassiskt möte. Även om det inte alls gick som vi ville på isen senast på Hovet så presterade de som var på plats ett bra drag sett till förutsättningarna och det ska vi fortsätta med! Är man inte beredd att ge allt i (minst) tre perioder har man inget att göra i klacken!

På onsdag klockan 19.00 kör vi igen och ger allt för att vi tillsammans med spelarna ska vända trenden! Var med och sjung fram Djurgår’n!

Souvenirförsäljning

JK säljer souvenirer på Hovet i souvenirbåset bakom A18 från cirka 18.00 fram till matchstart samt i pauserna. Vi har bland annat halsdukar, t-shirts, solhattar, handdukar och pins och du kan även bli medlem på plats!

Missa inte heller lördagskvällens hemmamatch mot Södertälje! Det blev ett gäng heta matcher mot SSK under fjolårssäsongen och nu tar vi sikte på en till.