Åk med JK till sista omgången i Kalmar!

Dela gärna!

Söndagen den 12 november är det dags att avsluta den allsvenska säsongen med pompa och ståt på bästa Djurgårdsvis nere i Kalmar. Vi vet att många planerar en helhelg nere i Kalmar men det är också många som redan passat på att boka sin JK-resa via Mina sidor. Vi är redan nu inne på sjunde bussen till Kalmar – men vi kommer inte få loss fler!

Är du medlem i JK kostar resan 495 kronor! Är du inte medlem kostar resan 655 kronor och då ingår ett JK-medlemskap i priset. Medlemskapet är krav för att få åka med på våra resor. Priset är rejält subventionerat tack vare en god medlemstillströmning och bra souvenirförsäljning.

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för att få medlemspris)

KÖP MATCHBILJETT HÄR (ingår ej i resans pris!)

Samling och DIF-spelning redan på lördagen

Många Djurgårdare ska åka ner till Kalmar redan på lördagen och därför har JG med vänner ordnat samling på Pinchos på lördagskvällen som är abonnerat för DIF från 21.00 till 02.00. Han själv spelar gitarr och sedan är det egen DJ på plats. Väl mött!

Samling i Kalmar matchdagen

Inför matchen samlas vi på Larmtorget i Kalmar där både O’learys och Krögers välkomnar Djurgårdare. De öppnar båda klockan 11.00 och har specialpris för öl och burgare för alla denna dag. Väl mött!