Storsatsning på Södertälje borta – över 300 Djurgårdare har köpt biljett!

Dela gärna!

Fredagen den 24 november är det dags att möta Södertälje på bortaplan för första gången denna hockeysäsong. Här är allt du behöver veta.

Vi ska verkligen bjuda upp till Djurgårsdans i Scaniarinken fredagen den 24 november och många Djurgårdare har tidigt säkrat sin plats. Bortastå är slutsålt sedan länge och många har köpt biljett på intilliggande sektioner. Fortsätt köpa upp primärt sektionen E Höger och därefter jobbar vi oss ut längst med kortsidan.

KÖP BILJETT TILL DIF-SITTPLATS HÄR

Observera att matchen börjar redan klockan 18.00!

Samling på Odenplan – gemensamt pendeltåg

Inför denna bortamatch uppmanar vi Djurgårdare att samlas på krogarna runt Odenplan och sedan gemensamt åka pendeltåg ner till Södertälje, och sedan byta till buss från stationen ut till Scaniarinken.

Vi uppmanar Djurgårdare att ta pendeltåget som går 15.49 från Stockholm Odenplan, allt för att vi ska hinna in i tid på denna match som börjar 18.00. Framme i Södertälje tar man buss 758 mot Geneta (Scaniarinken) från Läge D vid Södertälje Station.

ALLA TILL SÖDERTÄLJE!