Nya klibbor släpps på DIF-Södertälje

Dela gärna!

Det var ett bra tag sedan men nu har vi äntligen fått in nya klistermärken i souvenirsortimentet igen, och på fredagens match mot Södertälje i Globen släpper vi dessa! Det är totalt 11 olika motiv där flera känns igen sedan tidigare men några nya tillkommit.

Klibborna kostar 30 kronor per bunt (20 st klistermärken) om man är medlem i JK, annars 50 kronor per bunt. Överskottet från dessa klistermärken går till JK-tifos verksamhet för att skapa mer läktarmagi framöver under säsongen.

Utöver detta så kommer vi även ha mellandagsresa på halsdukar (alla halsdukar 100 eller 150 kronor beroende på modell). Vi säljer även våra nyss släppta och populära mössa med helgonmotiv.

Vi finns på plats i souvenirståndet utanför A18 i Globen från cirka 18.00 samt i pauserna. Vi tar kort, kontanter och Swish!