Åk med JK till Brynäs borta den 7 februari!

Dela gärna!

Onsdagen den 7 februari är det dags för ett viktigt toppmöte i Hockeyallsvenskan när Djurgår’n åker till Gävle för att ta sig an Brynäs på bortaplan. Vi siktar på att fylla en buss till denna match med så sen avgång som möjligt från Stockholm för att tillräckligt många ska hinna åka efter jobbet, eller gå lite tidigare! Räkna dock med senast 16.00 som avgångstid.

Resan kostar 295 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är man inte medlem kostar medlemskap och resa 455 kronor. Om du var medlem 2023 – logga in och köp resan via Mina sidor och kontrollera även under ”Ekonomi” om du förnyat ditt medlemskap. Detta måste göras inför resan. Var du inte medlem under 2023 så köper du medlemskap+resa.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

OBS! Matchbiljett ingår ej i resans pris, men alla på bussen är garanterade plats på bortastå, och den biljetten betalas via Swish under resans gång. Resterande biljetter kommer att släppas upp på Brynäs hemsida 24 timmar före nedsläpp.

Resa till Västerås lördag 2 mars

Missa inte heller att vi också öppnat upp bokningen för grundseriens sista bortaresa – Västerås borta lördagen den 2 mars! Boka nu! (Logga in för medlemsbokning)