Vårens tre första resor i Allsvenskan släppta – boka här!

Dela gärna!

Den 1 april drar Allsvenskan igång och nu är det dags att säkra upp din plats på de första bortaresorna med JK. Vi släpper upp bussresor nu till bortamatcherna mot Göteborg, Västerås och Mjällby!

Först och främst vill vi förtydliga detta när det gäller priserna på våra resor, som i år kommer vara dyrare på sina håll på grund av framför allt inflationen och ökade kostnader från bussbolaget.

Vår strävan och målsättning är alltid att kunna erbjuda våra medlemmar så billiga resor som det bara går och större delen av våra intäkter går till att subventionera bortaresor. Våra intäkter kommer från två områden: Det ena benet är försäljningen av medlemskap och det andra benet är försäljningen av föreningens souvenirer där en stor del av överskottet går till att subventionera resorna. Ju fler medlemmar vi har och ju fler sålda souvenirer – desto billigare resor för våra medlemmar.

För att ge er en prisbild så är årets resor planerade att kosta mellan 295 och 695 kronor i dagsläget. Då är samtliga resor subventionerade för medlemmar. Utan någon subventionering från föreningen skulle en bussplats till till exempel Malmö eller Mjällby borta kosta över 1 000 kronor per person.

Vår plan är att släppa cirka tre resor åt gången och har vi då vid släppet av de tre nästkommande resorna större och bättre intäkter än förväntat så kan vi också sänka priserna ytterligare mot budgeten.

Så peppa dina kompisar att bli medlemmar och investera i våra snygga souvenirer lite då och då så kommer resorna bli lite billigare än planerat!

Läs mer och boka resorna här nedan:

IFK Göteborg-DIF måndag 1 april (annandag påsk)

Premiären i Göteborg mot de så kallade ”Änglarna” får du så klart inte missa! Säkra upp din plats tidigt så att du har resan ordnad och kan hetsa polarna. Räkna med riktigt tidig avgång från Stockholm då matchen börjar redan 14.00!

Resan kostar 495 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 655 kronor inklusive medlemskap för 2024. Om du var medlem 2023 men inte förnyat – gör det först via Mina sidor innan du bokar din resa!

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspriset)

Matchbiljett ingår inte i priset och köps på egen hand. Biljetterna till matchen har ej släppts än – håll utkik!

Västerås SK-DIF söndag 5 maj

En klassisk resa som vi får göra i Allsvenskan för första gången på länge. Västerås verkar bygga om sin arena också så det finns en ordentlig bortasektion att fylla!

Resan kostar 295 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 455 kronor inklusive medlemskap för 2024. Om du var medlem 2023 men inte förnyat – gör det först via Mina sidor innan du bokar din resa!

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspriset)

Matchbiljett ingår inte i priset och köps på egen hand. Biljetterna till matchen har ej släppts än – håll utkik!

Mjällby-DIF lördag 25 maj

Vårens enda lördagsmatch får du ju så klart inte missa! Har vi tur med vädret kan det blir riktigt härligt nere på Listerlandet, men det kan det ju bli oavsett om du åker ner med blåränder!

Resan kostar 595 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 755 kronor inklusive medlemskap för 2024. Om du var medlem 2023 men inte förnyat – gör det först via Mina sidor innan du bokar din resa!

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspriset)

Matchbiljett ingår inte i priset och köps på egen hand. Biljetterna till matchen har ej släppts än – håll utkik!

LAND OCH RIKE RUNT!